De Paardebloem geeft advies over voeding, gewicht, othomoleculaire voeding, voedingssupplementen en uw gezondheid. Ook adviseert Paardebloem het winkelbedijf in de biologische (voedings)branche over onder meer winkelinrichting.

Deze pagina is nog in ontwikkeling

Voedingsadvies

Het veranderen van uw eetgedrag is niet zo moeilijk als u denkt. Met de juiste begeleiding van een voedingsdeskundige ontdekt u al snel wat goede voeding voor u kan betekenen.

Orthomoleculair voedingsadvies 

Een gebrek aan vitamines en mineralen kan op langere termijn een reeks aan klachten veroorzaken. Heeft u last van een slechte concentratie, een gebrek aan energie of lusteloosheid? Of een slechte spijsvertering? Dan kan uw voeding een oorzaak zijn. Orthomoleculair bestaat uit de woorden ortho (juist) en moleculair (stoffen). Het gaat er dus om dat u de juiste stoffen binnenkrijgt via uw voeding.

Advisering winkelbedrijf

Na 30 jaar actief geweest te zijn in het biologische winkelbedrijf, zowel kleinschalig als voor grotere winkelbedrijven, stel ik mijn expertise graag ter beschikking van (startende) ondernemers. Heeft u advies nodig over uw assortiment of winkelinrichting? Ik help u graag verder.

Voedingsdeskundige Eef Wiegman

Voedingsdeskundige Eef Wiegman:
“Dertig jaar ervaring
en veel kennis van voeding
en 
winkelbedrijf”