Wat gebeurt er als u een afspraak met mij maakt? Wat kunt u verwachten? Hieronder vindt u mijn algemene werkwijze. Lees het gerust door voor u een afspraak maakt. Heeft u nog vragen? Bel of mail gerust!

1. Kennismakingsgesprek

Tijdens een kennismakingsgesprek luister ik uiteraard eerst naar uw verhaal. Daarna vertel ik wat ik als voedingsdeskundige en gewichtsconsulent voor u kan betekenen en wat de begeleiding precies inhoudt. Op basis van dit gesprek kunt u beslissen of mijn methode u aanspreekt en kunnen we eventueel direct een afspraak maken voor stap 2: het intakegesprek

Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

2. Intakegesprek

Een intakegesprek is nodig om een goed beeld van u en uw wensen te krijgen. Hiervoor bespreken we en noteren we een aantal zaken als gezondheidsgegevens,  uw motivatie en uw verwachting van het begeleidingstraject. Ook bespreken uw huidige eet-en beweegpatroon. Dit doen we aan de hand van een eetverslag. Dat is een verslag waarin u gedurende een week bijhoudt wat u eet, drinkt en beweegt.

Aan de hand van alle verzamelde gegevens uit dit intakegesprek stel ik een plan van aanpak vast dat zoveel mogelijk is afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden.

In overleg spreken we samen af hoe het verloop van de behandeling zal zijn: eventueel verdere behandeling of de bekende stok achter de deur. Bij ieder bezoek bekijken we samen wat we verder kunnen doen.

Wilt u meer weten? Zien wat goede voeding voor u kan doen?

Voedingsdeskundige Eef Wiegman

Voedingsdeskundige Eef Wiegman:
“Plan van aanpak
afgestemd op uw situatie